Julaften er vel overstått. Barna fikk også i år alt for mange leker, men sånn er det jo bare. Jeg fikk blant annet riskoker, bestikk, gensere, noen brettspill o.l, som jeg kan kose meg med sammen med barna, og ikke minst, snille barn hele julaften og HVIT jul, hurra!!

Størsten hoster som besatt, han ville ikke ha hostesaft fra skje, men shotsglass var tydeligvis tingen. Da kom det “nammenam” når glasset var tømt. Godt å vite han lærer de viktige tingene i livet 😛

Vi feiret julaften hos ex-svigermor, siden det er en etasje opp for meg, og da er det lett å legge barna når de blir slitne og vrange, men i år holdt de ut lenge. De var vel ikke i seng før kl 23, men størsten klarte likevel å vekke oss kl 0645 med noen bjeffelyder når hun lekte med Petshop-lekene sine. Da hadde hun allerede vært oppe en stund da hun sa hun hadde spilt på Nintendo DS-spillet “Prinsesse Peach” så langt hun klarte.

Barna fikk en liten ekstra gave av meg under treet 1. juledag, en bitteliten radiostyrt bil, kjøpt hos Atle på Musikkverket som gjorde stor suksess hos alle tre.

Vi dro til mamma og spiste mat og åpnet noen fler pakker som lå igjen under treet der 1. juledag. Barna oppførte seg eksemplariske og det begynte å snø og blåse når vi dro hjem derifra, og det fortsatte å snø hele kvelden og natten, og vi våknet opp til 15 cm snø dagen etter.

Barna fikk beskjed om å rydde opp litt av rotet de skapte i går kveld og morgenen i dag og så kunne de gå ut, noe de to største gjorde, minsten hostet fremdeles litt, men mye bedre i dag.

Svigermor passet minsten mens jeg tok med meg de to største opp på festningen for å ake, og der traff vi på flere kjente. Var der en halvannen times tid, masse folk og masse snø, så barna orket ikke så mange turer opp og ned.

Barna er nå for en stund siden overlevert til deres mor, og jeg skal på jobb igjen til uka. Kost meg masse og takk for alle gaver og fine stunder.