Naboer er ikke alltid hyggelig å ha, spesielt ikke når man har “bilinteresserte” naboer godt oppe i pensjonistalderen som forlengst burde levert inn sertifikatet sitt til de rette myndighetene.

De naboene jeg skal fortelle litt om nå har hver sin bil, i tillegg til noen biler av eldre årgang. Det som er så fantastisk er hvordan de begge klarer å utnytte motorenes evne til å frembringe den herlige lyden som skapes når man piner motoren til det ytterste på høyt turtall, det være seg tidlig på morgenen, midt på dagen, eller sent på kvelden.
Faktisk måtte vi bare le da vi hørte at tilogmed GRESSKLIPPEREN til disse naboene i fjor sommer ruset motoren så det var en pine å høre på.

Jeg er da så heldig at jeg har soveromsvinduet ut mot innkjørselen til disse naboene, så jeg får jo da med meg det meste av det som skjer, heldig som jeg er. Så var det da nå i dag, at jeg var godt på vei inn i drømmeland sånn kl 2315 eller der omkring hører en vanvittig rusing i godt og vel 10 minutters tid. Jeg måtte jo stå opp for å se hva som skjer, og da er det kona i huset som prøver febrilsk å få bilen sin inn i gården. Ikke skjønner jeg hvorfor det må gjøres med turtallet i taket, da man jo som kjent får bedre grep på glatt føre når man har kontakt med underlaget ved å la hjulene bevege seg SAKTE.

Det så ut som hun ga opp, hun gikk inn og hentet en snømåke siden det hadde kommet noen cm med nysnø og begynte å måke litt av innkjørselen, men tror du hun greide det denne gangen? neida. nye 5 minutter med rusing og herjing ute i gata før hun fikk bilen så langt inn i gården at hun låste den og gikk inn, selv om ræva på bilen sto en halvmeter ute i gata.

Så nå som jeg endelig trodde jeg skulle få sove, HAH! KAN MAN JO TRO! Så kommer gubben ut og bruker sine 5 minutter på å pine så mye turtall han klarer ut av den stakkars j*vla bilen, men han får den faktisk tilslutt på plass. Kanskje han ikke er helt ubrukelig likevel.

Men nå kan jo jeg bare glemme å få sove i det hele tatt, så nå bestemte jeg meg for å gi naboen en liten gave. Jeg har derfor lastet ned to videoer fra youtube etter et søk på “Best car sounds”, konvertert til mp3 og brent på en audiocd.

Denne cd’en er teipet på baksiden av et brev som jeg skal legge i postkassa til naboen i morgen tidlig.

Inneholdet i brevet er gjengitt nedenfor:

————————-

Kjære naboer

Da jeg registrerer deres forkjærlighet for høyt turtall på alle deres biler, til alle døgnets tider har jeg her tatt meg bryet med å laste ned og brenne en lydcd med utvalgte gromlyder fra diverse biler

På medfølgende cd-plate vil dere blant annet kunne høre:

– Toyota Supra
– Mitsubishi Evo XI
– Mazda RX8
– Lamborghini Gallardo
– Subaru Impreza wrx STi
– Porsce Carrera GT
– og mange andre jeg er helt sikker på dere vil sette pris på

Jeg anbefaler at lydene nytes på et godt stereoanlegg, fortrinnsvis til tider på døgnet da andre ikke prøver å sove, men ellers håper jeg dere får mye ut av min lille gave.

Hvis dere skulle ønske fler billyder anbefaler jeg et søk på www.youtube.com etter frasen “Best car sounds” eller tilsvarende,

Med vennlig hilsen

En god nabo

————————

Etter denne, nattens gode gjerning kjenner jeg endelig at søvnen tar tak, så godnatt.